HunLog

TOP 10 - Világ legfejlettebb ellátási lánca

3. Samsung

2017. július 02. - HespV

A Supply Chain Digital összeállítása alapján indítok egy tíz részes sorozatot ami bemutatja a világ tíz legfejlettebb ellátási láncát 2016-ból. Három fő trend található a Gartner legfrissebb rangsorában: szorosabb ügyfélközpontú partner integráció, továbbfejlesztett elemzési eszközök bevezetése és fokozott figyelem a vállaltok társadalmi felelősségvállalására. A rangsor felállításánál két fő szempontot vettek figyelembe: az üzleti teljesítményét, és az elemzők véleményét. Az üzleti teljesítmény adatai tükrözi, hogy a különböző vállalatok hogyan teljesítettek a közelmúltban, a szakértői vélemények összegzése pedig a jövőbeni potenciálokat vizsgálja.

samsung-1163504_1920.jpg

A Samsung ellátási láncának csapata továbbra is az ügyfelekkel való együttműködésének a javítására, és az ügyfelek szokásainak a vizsgálatára koncentrál a használt eszközök segítségével. Tízből kilenc pontot kapott a Samsung a társadalmi felelősségvállalás területén. Nem rég két díjat is kapott az Egyesült Államokban a Környezetvédelmi Ügynökségtől (EPA) azért mert a Samsung Galaxy  S6-os készülékébe fenntartható anyagokat építettek be. Ez azt jelenti, hogy a készülék anyagai nem szennyezik a környezetet a használat időtartama alatt, és 99,9%-ban újrahasznosítható az összes alkatrész. Ezenfelül díjat kapott a Samasung a hosszútávú elkötelezettségért is az e-hulladékok megfelelő ártalmatlanításáért, és újrahasznosításáért az Egyesült Államokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunlog.blog.hu/api/trackback/id/tr2012636679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása