HunLog

TOP 10 - Világ legfejlettebb ellátási lánca

2. Coca-Cola

2017. július 04. - HespV

A Supply Chain Digital összeállítása alapján indítok egy tíz részes sorozatot ami bemutatja a világ tíz legfejlettebb ellátási láncát 2016-ból. Három fő trend található a Gartner legfrissebb rangsorában: szorosabb ügyfélközpontú partner integráció, továbbfejlesztett elemzési eszközök bevezetése és fokozott figyelem a vállaltok társadalmi felelősségvállalására. A rangsor felállításánál két fő szempontot vettek figyelembe: az üzleti teljesítményét, és az elemzők véleményét. Az üzleti teljesítmény adatai tükrözi, hogy a különböző vállalatok hogyan teljesítettek a közelmúltban, a szakértői vélemények összegzése pedig a jövőbeni potenciálokat vizsgálja.

coca-cola-896056_1920.jpg

Az élelmiszeripari piacvezető cég növekedését a termékfejlesztéseknek köszönheti, aminek segítségével új piacokra tudott belépni a termékeivel, legfőképpen az ásványvizekkel és üdítőkkel. Az üzleti partnerkapcsolatokban az érték alapú megközelítést alkalmazza a Coca-Cola a termék és csomagolóanyag portfólió kezelésénél. Továbbra is alkalmazzák a "Freestyle" intelligens szállítási rendszereket, az ellátási lánc megoldások piacra és szegmensre szabásának érdekében. Tízből kilenc pontot kapott a Coca-Cola a társadalmi felelősségvállalás területén az ambiciózus 2020-ra kitűzött terveinek köszönhetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunlog.blog.hu/api/trackback/id/tr2112640399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása