HunLog

TOP 10 - Világ legfejlettebb ellátási lánca

6. H&M

2017. június 21. - HespV

A Supply Chain Digital összeállítása alapján indítok egy tíz részes sorozatot ami bemutatja a világ tíz legfejlettebb ellátási láncát 2016-ból. Három fő trend található a Gartner legfrissebb rangsorában: szorosabb ügyfélközpontú partner integráció, továbbfejlesztett elemzési eszközök bevezetése és fokozott figyelem a vállaltok társadalmi felelősségvállalására. A rangsor felállításánál két fő szempontot vettek figyelembe: az üzleti teljesítményét, és az elemzők véleményét. Az üzleti teljesítmény adatai tükrözi, hogy a különböző vállalatok hogyan teljesítettek a közelmúltban, a szakértői vélemények összegzése pedig a jövőbeni potenciálokat vizsgálja.

hm-923484_1920.jpg

A svéd divatkereskedés két helyet javított a rendkívül erős hároméves súlyozott átlagú ROA (25,3%) és a 16,3%-os bevétel növekedés segítségével. Társadalmi felelősségvállalás terén kilenc pontot ért el a tízből, tükrözve a cég erőfeszítéseit a fenntarthatóság, és a dolgozói jogok tiszteletben tartásának területén. H&M része volt annak a ruházati cégekből álló koalíciónak amely felszólította a kormányzati szerveket, hogy fogadjanak el egy hosszútávú klíma védelmi egyezményt, ugyanis a hosszútávú éghajlat változások hatással lehetnek a termeléshez szükséges legfőbb alapanyag (pamut) termesztésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunlog.blog.hu/api/trackback/id/tr3812610963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása