HunLog

TOP 10 - Világ legfejlettebb ellátási lánca

9. McDonald’s

2017. június 14. - HespV

A Supply Chain Digital összeállítása alapján indítok egy tíz részes sorozatot ami bemutatja a világ tíz legfejlettebb ellátási láncát 2016-ból. Három fő trend található a Gartner legfrissebb rangsorában: szorosabb ügyfélközpontú partner integráció, továbbfejlesztett elemzési eszközök bevezetése és fokozott figyelem a vállaltok társadalmi felelősségvállalására. A rangsor felállításánál két fő szempontot vettek figyelembe: az üzleti teljesítményét, és az elemzők véleményét. Az üzleti teljesítmény adatai tükrözi, hogy a különböző vállalatok hogyan teljesítettek a közelmúltban, a szakértői vélemények összegzése pedig a jövőbeni potenciálokat vizsgálja.

donalds-387237_1920.jpg

A McDonald's ellátási lánc csapata kiemelkedik az upstream ellátási hálózat terén. Elősegíti a közreműködést a kiszervezett tevékenységeknél az alvállalkozókkal, a beszállítókkal, a vállalati üzletekkel és a franchise partnerekkel. Bevonják a beszállítókat a különböző termék- és technológiai fejlesztésekbe, és rendszeresen tartanak megbeszéléseket a növényvédelemmel kapcsolatban. A beszállítókkal szembeni alapvető elvárásokat egy szabványos beszállítói teljesítmény mutatóval kezelik, de a szokásik eltérnek annak köszönhetően, hogy a partnerek a McDonald"s rendszerét preferálják akkor amikor a termékeket megosztják vagy új fejlesztéseket vezetnek be.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunlog.blog.hu/api/trackback/id/tr412592517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása